Przejdź do głównych treściPrzejdź do wyszukiwarkiPrzejdź do głównego menu
czwartek, 25 kwietnia 2024 03:43
Reklama

Wigilia po wegańsku i bez glutenu

Gościem Radia Tczew była Agnieszka Ciecholińska-Pilch. Autorka kulinarnego bloga Łyżka Stołowa opowiedziała nam między innymi o swoich pomysłach na wigilijną wieczerzę po wegańsku.
Wigilia po wegańsku i bez glutenu

Kliknij aby odtworzyć
Wykryliśmy, że korzystasz z programu blokującego reklamy w przeglądarce (AdBlock lub inny). Dzięki reklamom oglądasz nasz serwis za darmo. Prosimy, wyłącz ten program i odśwież stronę.



Podziel się
Oceń

Napisz komentarz
Komentarze
Konsumpcjonista 25.12.2016 11:10
Proponuję wykluczyć jeszcze laktozę, sacharozę, białą mąkę, sól kamienną i morską zwłaszcza po awarii w Fukushimie, na koniec stosować odwróconą osmozę a definitywnie wykluczyć powietrze

Ewa 24.12.2016 11:56
Ja mam wegański bigos :)

Reklama