Przejdź do głównych treściPrzejdź do wyszukiwarkiPrzejdź do głównego menu
czwartek, 28 marca 2024 14:13
Reklama
Reklama

Wielkanocne przysmaki po wegańsku i wegetariańsku

W Wielką Sobotę nasze studio odwiedziła Agnieszka Ciecholińska-Pilch, kulinarna blogerka znana ze swoich potraw wegańskich.
Wielkanocne przysmaki po wegańsku i wegetariańsku

Założycielka strony Łyżka Stołowa przekonywała na naszej antenie o tym, że potrawy bezmięsne przestają być awangardowe i mogą śmiało stawać w konkury z wyrobami uważanymi za bardziej tradycyjne.

Zapraszamy do wysłuchania rozmowy.

Kliknij aby odtworzyć
Wykryliśmy, że korzystasz z programu blokującego reklamy w przeglądarce (AdBlock lub inny). Dzięki reklamom oglądasz nasz serwis za darmo. Prosimy, wyłącz ten program i odśwież stronę.



Podziel się
Oceń

Napisz komentarz
Komentarze
Reklama