Wielkanocne przysmaki po wegańsku i wegetariańsku

  • 15.04.2017, 16:43 (aktualizacja 15.04.2017 17:05)
  • Aleksandra Kęprowska, Radio Tczew
Wielkanocne przysmaki po wegańsku i wegetariańsku
W Wielką Sobotę nasze studio odwiedziła Agnieszka Ciecholińska-Pilch, kulinarna blogerka znana ze swoich potraw wegańskich.

Założycielka strony Łyżka Stołowa przekonywała na naszej antenie o tym, że potrawy bezmięsne przestają być awangardowe i mogą śmiało stawać w konkury z wyrobami uważanymi za bardziej tradycyjne.

Przyspiesz swój Internet!
Przyspiesz swój Internet!
Przyspiesz swój Internet!

Zapraszamy do wysłuchania rozmowy.

Aleksandra Kęprowska, Radio Tczew

Zdjęcia (1)

Podziel się:
Oceń:
  • TAGI:

 

Komentarze (0)

Dodanie komentarza oznacza akceptację regulaminu. Treści wulgarne, obraźliwe, naruszające regulamin będą usuwane.


Pozostałe