Wielkanocne przysmaki po wegańsku i wegetariańsku

  • 15.04.2017, 16:43 (aktualizacja 15.04.2017 17:05)
  • Aleksandra Kęprowska, Radio Tczew
Wielkanocne przysmaki po wegańsku i wegetariańsku
W Wielką Sobotę nasze studio odwiedziła Agnieszka Ciecholińska-Pilch, kulinarna blogerka znana ze swoich potraw wegańskich.

Założycielka strony Łyżka Stołowa przekonywała na naszej antenie o tym, że potrawy bezmięsne przestają być awangardowe i mogą śmiało stawać w konkury z wyrobami uważanymi za bardziej tradycyjne.

Radio Tczew czeka na Twoją reklamę!
Radio Tczew czeka na Twoją reklamę!
Radio Tczew czeka na Twoją reklamę!

Zapraszamy do wysłuchania rozmowy.

Aleksandra Kęprowska, Radio Tczew

Zdjęcia (1)

Podziel się:
Oceń:
  • TAGI:

 

Komentarze (0)

Dodanie komentarza oznacza akceptację regulaminu. Treści wulgarne, obraźliwe, naruszające regulamin będą usuwane.


Pozostałe