Gościem Radia Tczew była Agnieszka Ciecholińska-Pilch. Autorka kulinarnego bloga Łyżka Stołowa opowiedziała nam między innymi o swoich pomysłach na wigilijną wieczerzę po wegańsku.
Aleksandra Kęprowska, Radio Tczew
24.12.2016 09:52
(aktualizacja 10.08.2023 01:52)
Kliknij aby odtworzyć
Wykryliśmy, że korzystasz z programu blokującego reklamy w przeglądarce (AdBlock lub inny). Dzięki reklamom oglądasz nasz serwis za darmo. Prosimy, wyłącz ten program i odśwież stronę.
Podziel się
Oceń
Napisz komentarz
Komentarze
Konsumpcjonista
25.12.2016 11:10
Proponuję wykluczyć jeszcze laktozę, sacharozę, białą mąkę, sól kamienną i morską zwłaszcza po awarii w Fukushimie, na koniec stosować odwróconą osmozę a definitywnie wykluczyć powietrze
Napisz komentarz
Komentarze