Dania z 4 kontynentów
Kulinarne miasteczko będzie czekać na mieszkańców Tczewa przez 3 dni, do 21 sierpnia. Na uczestników wydarzenia będą czekać dania z co najmniej 4 kontynentów. Jak zapewnia organizator, potrawy są przygotowywane ze świeżych, sezonowych produktów.
Nie zabraknie dań z kuchni orientalnej, bałkańskiej, śródziemnomorskiej, a także królujących na wszystkich eventach - amerykańskich burgerów i belgijskich frytek. Organizatorzy zapewnią także słodki przekąski, kawę oraz zimne napoje
- informacja prasowa
Organizatorem zlotu jest fundacja FUTRAKI, która skupia kilkuset właścicieli Food Trucków, wyselekcjonowanych pod względem jakości. Wstęp na wydarzenie jest wolny.
Eventy "foodtruckowe" wpisały się na dobre w mapę miejskich wydarzeń na świeżym powietrzu. Oryginalne dania z różnych stron świata, nieoczywiste smaki i nęcące zapachy przyciągają całe rodziny
- informacja prasowa
Napisz komentarz
Komentarze