Wigilia po wegańsku i bez glutenu

  • 24.12.2016, 09:52 (aktualizacja 02.02.2017, 20:45)
  • Aleksandra Kęprowska, Radio Tczew
Wigilia po wegańsku i bez glutenu

Podziel się:

Oceń:

Gościem Radia Tczew była Agnieszka Ciecholińska-Pilch. Autorka kulinarnego bloga Łyżka Stołowa opowiedziała nam między innymi o swoich pomysłach na wigilijną wieczerzę po wegańsku.

loadingŁaduję odtwarzacz...

Aleksandra Kęprowska, Radio Tczew

Zdjęcia (1)


Komentarze (2)

Dodanie komentarza oznacza akceptację regulaminu. Treści wulgarne, obraźliwe, naruszające regulamin będą usuwane.

Wysyłając komentarz akceptujesz regulamin serwisu www.radiotczew.pl. Telkab Sp. z o.o. z siedzibą w Tczewie, ul. Jagiellońska 55 jest administratorem twoich danych osobowych dla celów związanych z korzystaniem z serwisu. Zgodnie z art. 24 ust. 1 pkt 3 i 4 ustawy o ochronie danych osobowych, podanie danych jest dobrowolne, Użytkownikowi przysługuje prawo dostępu do treści swoich danych i ich poprawiania.
Konsumpcjonista
Konsumpcjonista 25.12.2016, 11:10
Proponuję wykluczyć jeszcze laktozę, sacharozę, białą mąkę, sól kamienną i morską zwłaszcza po awarii w Fukushimie, na koniec stosować odwróconą osmozę a definitywnie wykluczyć powietrze
Ewa
Ewa 24.12.2016, 11:56
Ja mam wegański bigos :)

Pozostałe