Wielkanocne przysmaki po wegańsku i wegetariańsku

  • 15.04.2017, 16:43 (aktualizacja 15.04.2017, 17:05)
  • Aleksandra Kęprowska, Radio Tczew
Wielkanocne przysmaki po wegańsku i wegetariańsku

Podziel się:

Oceń:

W Wielką Sobotę nasze studio odwiedziła Agnieszka Ciecholińska-Pilch, kulinarna blogerka znana ze swoich potraw wegańskich.

Założycielka strony Łyżka Stołowa przekonywała na naszej antenie o tym, że potrawy bezmięsne przestają być awangardowe i mogą śmiało stawać w konkury z wyrobami uważanymi za bardziej tradycyjne.

Zapraszamy do wysłuchania rozmowy.

loadingŁaduję odtwarzacz...

Aleksandra Kęprowska, Radio Tczew

Zdjęcia (1)


Komentarze (0)

Dodanie komentarza oznacza akceptację regulaminu. Treści wulgarne, obraźliwe, naruszające regulamin będą usuwane.

Wysyłając komentarz akceptujesz regulamin serwisu www.radiotczew.pl. Telkab Sp. z o.o. z siedzibą w Tczewie, ul. Jagiellońska 55 jest administratorem twoich danych osobowych dla celów związanych z korzystaniem z serwisu. Zgodnie z art. 24 ust. 1 pkt 3 i 4 ustawy o ochronie danych osobowych, podanie danych jest dobrowolne, Użytkownikowi przysługuje prawo dostępu do treści swoich danych i ich poprawiania.

Pozostałe